Димка Кънчева 2018-03-14T18:57:02+03:00

ЧЛЕН НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ

ДИМКА КЪНЧЕВА

„Моята лична мисия е да подпомагам предприемачите по техния път на растеж. Вярвам, че съвместната работа на специалисти от различни области може да сътвори чудеса, може да реализира проекти, които до скоро са били нечия невъзможна мечта.“

Аз съм бизнес консултант с 16 годишен опит в счетоводното консултиране, ТРЗ и личен състав. Увличам се от точността и последователно завърших Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” в Казанлък (1998 г.) и Университета за национално и световно стопанство със специалност Счетоводство и контрол (2004).

Започнах кариерата си през 2002 г. като счетоводител в търговско дружество „Диафест“ ООД, а през 2007 г. станах съосновател и управляващ съдружник в счетоводна компания „Гугушев Файнънс енд Акаунтинг“. От края на 2016 г. и към момента, съм съосновател и управляващ съдружник в консултантска компания ЕМ ЕМ ЕС ДЖИ (Master Mind Success Group).

Ориентирана съм към това клиентите ми да получават комплексна експертност, която им дава свободата да се фокусират в най-важното – техния собствен бизнес модел, продукти и услуги. Чрез работата ни те получават свободата да бъдат проактивни във вземането на решения без да зависят от скучните рутинни процеси на ежедневието.