Официално представяне на новоучредената агенция

Агенция за инвестиции в строителството търси инвеститорите в България.

На 1 март 2018 г., на пресконференция в Българската телеграфна агенция, официално беше представена новоучредената Агенция за инвестиции в строителството. Макар името да звучи сходно с Българската агенция за инвестиции, целта на представената неправителствена организация е не само да привлича инвеститори, но най-вече да осигурява надеждна цялостна подкрепа на предприемачите с добри бизнес идеи.

Не е тайна, че български и чуждестранни инвеститори се сблъскват с редица трудности. Когато стартира реализацията на своята идея, даден инвеститор се налага да познава специфичното законодателство в страната и най-новите изисквания в бранша; трябва да координира всеки елемент с различни специалисти, което в крайна сметка отнема много време и енергия, освен това винаги носи риск от липса на добра координация между участниците. Липсата на глобален поглед върху проекта води до редица трудности, което не само оскъпява реализацията, но и създава излишни затруднения.

„Целта на Агенцията за инвестиции в строителството е именно да улесни процеса на инвестиционно строителство. Ние, като екип от професионалисти в различни области, работим на страната на инвеститора и го подкрепяме по целия път на реализация на инвестиционния проект. Фактът, че познаваме проекта от идеята и сме планирали бъдещия резултат в най-добрия му вид и функционалност, дава сигурност на инвеститора, създава доверие, което е от основно значение за успеха на крайния продукт“ сподели Гена Събева, председател на Агенцията.

Агенцията за инвестиции в строителството оценява, консултира и избира перспективни бизнес идеи и осигурява най-добрите изпълнители за конкретната задача, подходящо финансиране и подпомагане, така че реализираният проект, ако се сравни с костюм, да е по мярката на  инвеститора.

Като прилага най-добрите практики в областта на инвестиционното строителство, Агенцията за инвестиции в строителството облекчава инвеститорите и улеснява реализирането на строителни обекти с качество и стил.

За повече информация:

Гена Събева – Председател

тел.+359 (0) 888 592585

e-mail:gsabeva@aic.bg

By | 2018-03-23T16:35:27+03:00 март 14th, 2018|Без категория|0 Comments